Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε μια μηχανή παγωτού

various 0 Comments

παγωτομηχανηΚατά τη λήψη απόφασης για αγορά μιας μηχανές παγωτού να αγοράσει έχετε κατά νου ότι υπάρχει μια ποικιλία από επιλογές και τις απαιτήσεις του προϊόντος σας μπορεί να έχει για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας .

μέγεθος

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να επικεντρωθεί σε πρώτη είναι το ύψος και το πλάτος της μηχανής σας . Για να ξεκινήσετε , μετρούν πόσο μεγάλος ο χώρος είναι όπου θα τοποθετηθεί η μηχανή παγωτού , έτσι ώστε να ξέρω αν θα πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο προς μια μικρότερη ή μεγαλύτερη εφαρμογή . Επίσης , στο χώρο όπου θα αποθηκεύετε το μηχάνημα , βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει επιπλέον χώρος για ελιγμούς ή τον καθαρισμό .

μερίδες

Να είστε βέβαιος να έχει μια ιδέα για το πόσα γραμμάρια είναι μια μερίδα ανά λεπτό . Αν τρέχετε μια επιχείρηση αυτή είναι πολύ χρήσιμη , έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το χρόνο για τον εαυτό σας και τους πελάτες σας δώσει μια πιο βολική σειρά .

Ρόδες ή πόδια

Σκοπεύετε να κινείται γύρω από τον εξοπλισμό σας πολύ ; Σκοπεύετε να τον καθαρισμό πίσω από τις μηχανές σας πολύ ; Αν ναι , θα πάμε να θέλουν να παραγγείλετε ένα μηχάνημα πάνω σε τροχούς . Είναι πολύ βολικό όταν καθαρίζετε . Μπορείτε απλά , γρήγορα και εύκολα σύρετε το μηχάνημα , καθαρίστε την περιοχή , και σπρώξτε το σωστό πίσω στη θέση του . Ανάλογα με το πώς κατασκευάζεται το προϊόν ενδέχεται να μην υπάρχει ρόδες , αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσουμε περιοχές πίσω από τις μηχανές παγωτού

όγκος

Ανάλογα με το τι είναι για σας μπορεί να χρειάζεται ένα υψηλής, μέσης ή χαμηλής έντασης μηχανή . Αν είστε απλά ψάχνουν για μια απλή μηχανή παγωτού για την κουζίνα σας , δειγματοληψία προϊόντων , ή απλά ένα μικρό καφενείο θα ήθελα να συστήσει μια μηχανή μικρού όγκου . Από την άλλη πλευρά, αν χρειάζεστε ένα μηχάνημα για ένα εστιατόριο , σε μπουφέ , ή ένα κατάστημα παγωτού μια μηχανή παγωτού υψηλής έντασης θα ήταν μια μεγάλη επιλογή .

γεύσεις

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η ευελιξία του τρόπου με πολλές γεύσεις το μηχάνημα μπορεί να προσφέρει και αν μπορεί να στρίψει ή να συνδυάζουν γεύσεις . Ανατροπές γεύση σαν αυτό να ψυχαγωγήσει και να ικανοποιήσει τους πελάτες .

από ανοξείδωτο χάλυβα

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι αν το μηχάνημα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα . Ποτέ δεν θέλουν το προϊόν σας να σκουριάσει γιατί το παγωτό σας μπορεί ενδεχομένως να αρχίσει δοκιμάζοντας διαφορετικά . Επίσης, η σκουριά θα μπορούσε να καταλήξει σε Παγωτό πελάτη . Πάντα σιγουρευτείτε ότι η μηχανή παγωτού που αγοράζετε είναι από ανοξείδωτο χάλυβα .

δημοτικότητα

Ελέγξτε για να δείτε εάν έχει αξιολογηθεί το μηχάνημα που θέλετε να αγοράσετε καλά . Επίσης , αν υπάρχουν σχόλια από τους πελάτες μπορεί να θέλετε να εξετάσουμε σε εκείνους να είστε σίγουροι ότι δεν θα τρέξει σε κάθε απρόοπτο και πρέπει να αγοράσετε ένα νέο μηχάνημα . Ψάξτε για την εγγύηση πάρα πολύ ώστε να γνωρίζετε ότι οι μηχανές παγωτού δε θα σας χαλάσουν!